Vegyes köret: Minden amit bÍrok

Vegyes köret: Minden amit bÍrok

Ellepték a halak szegedet

2018. szeptember 03. - Zsupsz!

Eljött a szeptember, vagyis a Tiszai Halfesztivál ideje, amit már 22. alkalommal rendeztek meg Szegeden. Szerencsére az idő is kedvező volt, így szépen lassan végig sétáltunk a rakparton és szemeztünk a hal sokasággal. Sok mindent nem kóstoltunk meg ilyen árak mellett (10 dkg került 1000 ft-ba) egyedül a haltepertőt sültkrumplival. Végülis finom volt, csak a bő olajtól, amiben kisütötték eléggé megülte a hasunkat, nem is nagyon kívántunk mást enni már utána.

Állandóan azt szapulják, hogy így együnk halat, meg úgy együnk halat, mert milyen egészséges. Igen ,persze csak 1: nem lehet megfizetni, 2: a halat másképp is el lehet készíteni, nem csak rántva. A megannyi halsütők közül egyetlen egy volt, ahol végre túl léptek a megszokottságon. Füstölt halakat, halpástétomokat lehetett kóstolni zöldségekkel. Na ott elhittem, hogy tényleg egészséges ételt ehetek, és nagyon finom is volt.

Imádom Szegedet és a halakat, de jó lenne kicsit újítani. Ennyi pénzért nem olajat szeretnék enni. Nem kellene félni a változásoktól, hiszen az visz előre.

A bejegyzés trackback címe:

https://vegyeskoret.blog.hu/api/trackback/id/tr3314219645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása